Friidrottsdag

Idag hade vi friidrottsdag, det var helt okej riktigt mysigt och underbart med sol! Åkte hem med Sanna och sedan stack vi upp och badade med ganska många, fast alla badade inte då ;) haha men det var myys hon är underbar den tjejen <3 verkligen har alltid kul med henne :D Sedan har jag pluggat och snart är det CSI, skulle egentligen ha tränat (springning) men orkade inte får ta det till helgen ist :)



Allt som vi verkligen älskar är oersättligt, och allt som vi kunnat tänka oss ersätta har vi aldrig riktigt älskat.

Onsdag

Hade ju sov morgon i morse och sen på engelskan skulle vi bara skriva en berättelse :) Sedan hade vi hemkunskap och bakade tårta jättegod var den (Y) haha alltid mysigt på hemkunskapen :P Sedan hade vi innebandy turneringen och våran klass vann över alla åttorna :D (Y) bra jobbat ;P hihi
Snart dags för träning också. orkar verkligen inte idag =/ menmen
Imorgon är det friidrottsdag och det ska regna =(   tråkigt

Sovmorgon :D

Åh det är underbart med sovmorgon när man får sova ut lite en dag mitt i veckan (Y) Annars måste jag ju gå upp vid 20 över 6 och det är segt. Idag har vi typ inga lektioner heller :D först en engelska lektion, sen lunch, sedan hemkunskap (vi ska baka tårta idag :P) och sedan ska åttorna ha innebandy turnering så då blir det inga lektioner heller :) såft dag kan man väl säga.

Ha en underbar dag alla!

Shopping =D

Har precis kommit hem från stan nu =D jag älskar verkligen att bo så här nära Göteborg så man bara kan åka in när man känner för det, det är ju underbart! Idag blev det ett vanligt vitt linne och en vit t-shirt =D man kan inte ha för många toppar! Men sedan hade jag kollat på en jätte fin tröja från Björn Borg men den fanns inte kvar, blev faktiskt jätte besviken! Men så är det livet leker inte alltid, synd men sant ;)

Hade spanska prov idag med gick väl hyfsat hoppas jag, det är mkt prov denna veckan har religions prov på fredag med och hela vårt betyg hänger typ på det =/ =P så jag får väl ta tag i mig själv och plugga ordentligt så jag får behålla mitt betyg!

Just d gjorde om bloggens utseende igår med var på tiden att jag gjorde det tyckte jag =) jätte nöjd, fick hjälp av min käre bror <3 det är tur att man har någon teknisk i vår familj annars hade jag vart helt lost haha.

Snart blir det myskväll med Ugly Betty+ Desperate Housewifes, trevligt trevligt (Y)

Trevlig start på veckan ;)

Ja det har varit en trevlig start på veckan med ett undantag! jag hade matteprov idag och det gick ärligt talat för jävla dåligt, det har aldrig känts så här dåligt efter ett prov och min mattelärare är så dålig va? alså herregud jag klarar verkligen inte av honom! Men annars har dagen varit helt okej lite småmysig sådär. Efter skolan köpte jag och evelina var sin glass på vägen hem :) jag äter verkligen mycket glass nu men det för en känsla av sommar med sej så jag tror det är därför så är det ju så underbart gott med :)
Har precis kommit hem från gymmet nu, det var rolig träning var ju där med mina tjejer S,C&E <3 och våran personliga tränare är grym! så rolig e han :) haha.   
Det var tänkt att jag skulle plugga spanska innan CSI för jag har prov imorgon men det hinner jag ju inte nu =/ fan jag känner att jag inte tar skolan på så mycket allvar nu i slutet är såå skoltrött!


Var glad och sträck på dig, visa att du är stolt över den DU är

Sleep-over

Inatt har jag sovit över med sanna, carro och emma =) , hade roligt som fan, men det har vi ju alltid. Det blev väl inte riktigt som vi planerat men underbart ändå =). Vi åt våran traditionsrätt tacos haha och sedan blev det mkt prat och mkt film med (Y) toppen. Och jag har lärt mig köra moppe också =D såå roligt och så lätt haha! Carro sa att hon aldrig sett någon köra så bra första gången=D JAG ÄR BRAA ! haha. Vi kommer ha såå roligt i Danmark va? Vi 4 är bäst ;)

Och i fredags var jag med anna och evelina vi var typ mobbade av alla, haha alla typ dissade oss, inte såå kul men det blev en del tjejsnack och det är alltid mys och vi brukar ju inte direkt ha tråkigt tillsammans heller =) men senare vid tio, halv elva så rinde iaf Marcus som var med tre kompisar från Mölnlycke och vi träffade dom och sen kom Jesper och Öhman också, så då var vi ju inte mobbade längre iaf haha.

Nu ska jag plugga matte, har prov imorgon =/ och jag känner att jag behöver plugga ganska rejält om det ska gå någorlunda!

Aranäs open + spruta

Ja, nu har det gått ett tag sen jag skrev igen fan också varför kan jag inte skriva mer regelbundet för? Aja i helgen spelade jag Aranäs open (en utomhushandbollscup) det gick inte jätte bra men det berodde en del på det laget vi ställde upp med? förstod inte riktigt hur våra tränare tänkte där? haha aja jag hade kul med Sanna, Carro och Emma iaf as usual =) vi vann iaf B- finalen, så vi kom hem med en guldmedalj (Y) men vi brukar ju gå till A-slutspel så det var lite segt.
Sedan gymmade jag i måndags och idag var det löpträning fan vad mkt vi tränar egentligen. men det är ju bara bra =) haha.
Och idag har jag tagit en spruta, och jag är cp spruträdd så jag har inte mått så bra idag utan gått och oroat mej men det gick helt okej och jag fick en brun utan sol av mamma för jag hade varit så duktig haha och en magnumglass (a) hihi men nu ska jag skynda mej ner och duscha innan grey´s börjar!
Jag längtar till helgen med S,C & E <3 det är alltid underbart med er!

Träning och åter träning.

Det känns som att det enda jag gör är äter, sover och tränar. och träffar lite vänner då och då =P haha har ju inte skrivit överdrivet mkt denna veckan men det har inte hänt så mkt har ju vart ledig och sånt ju =D men gymmade i måndags var i skolan tisdag kväll, på onsdagen så tränade jag och när jag kom hem fick jag rumpbråttom så skyndade mej ner i duschen och fixa mej snabbt som attan för att sedan möta evelina och anna vid 9 tiden, och det var då, när vi började våran vandring mot Balltorp som jag kände hur jävla trött jag var men då var det ju bara att hänga med haha =D kom fram till B-torp och då fick våra vänner som vi kommit för att träffa för sej att de skulle göra en brasa så det var typ en 8 st killar som lekte med en eld + evelina, anna och jag som undrade när skogen skulle brinna ner. Men vid 11 åkte typ alla kvarnbybarn hem förutom jag och evelina som inte fick plats i bilen hahahaha MOBBADE! så vi tänkte börja gå hem igen men så blev vi erbjudna skjuts ist och det var ju ett något bekvämare alternativ+ att jag ÄLSKAR att åka moppe haha jag är såå ful! och igår så var det träning igen och jag pallade inte göra nåt på kvällen för jag var heelt slut och idag har jag varit och köpt en glass haha sen till helgen ska jag spela handbollscup så då hinner jag nog inte med så mkt annat.

Mina inlägg blir vääldigt långa har jag märkt, men det är bara för jag skriver så sällan men ska försöka att skriva lite oftare så blir dom ju kortare och mer lättlästa också (Y) haha men ha en underbar kväll alla !

Tisdag

Hej idag är det Tisdag =) om du inte redan visste det då.

Och vi har grym vecka i skolan nu för igår skulle vi bara hålla på med vårat afrika arbete jag och evelina blev klara på första lektionen så sen kunde vi göra vad vi ville medans dom andra blev klara och så lagade jag afrikanskmat i hemkunskpen det smakade sådär jag gillar inte när man har frukt i maten så mkt men bananmuffinsen var goda! lite torra bara =P och idag så har vi ledigt från skolan på dagen för att "jobba" in 75 kr till ett barnhem i Afrika, och sen ikväll ska vi till skolan och vara där i två timmar för att redovisa våra afrika-arbeten för våra föräldrar och bara för att vi är i skolan på kvällen så får vi kompensationsledigt heela onsdagen och sedan är ju alla lediga på torsdag-fredag med så vi har typ lov hela denna veckan känns det som =D och när det är så, då blir man GLAD!

Men nu ska jag fortsätta min städning så jag får ihop mina 75 kr! =P

Konfirmation =)

Idag var det annas konfirmation och gud vadvacker hon var hon såg heelt fantastisk ut! och felicia började gråta för att hon var så rörd, och sen när anna började prata började jag med gråta påverjad både av anna och felicia haha=) men det var jätte vackert och sen efteråt gick vi hem till anna och åt hihi =) och så spelade vi buzz det var roligt de två första gångerna men den tredje tröttnade jag och gjorde lite annat ist. Jag slog faktiskt igh score poöng (Y) yeeey ! haha men det var jätte mysigt men nu har jag precis kommit hem o så har jag super bråttom så jag vet fan inte vad jag gör här jag borde packa nu ju!!
Kvällen ska spenderas hemma hos felicia o sen tebax till anna och sova där. Det ska bli jätte mysigt! men nu måste jag packa o fixa mej=)

Puss&Kram

Helg igen =D

Jag älskar fredagar det är så underart när man har hela helgen framför sig! Det var skoj i skolan med för vi har börjat på vårat afrika projekt och jag & evelina håller på med ett arbete om hiv och aids och det är faktiskt jätte intressant att lära sig mer om en sånt ämne, men okej vi har väl inte direkt jobbat såå effektivt direkt haha typ hela dan så skulle vi hålla på med detta men vi gick och satte oss i bilioteket och snacka med massa från andra klasser och så haha för alla klasser har ju temadagar nu... så på en hel dag har vi lyckats stryka under ord som jag berättade detaljerat om när min lärare frågade vad vi två egentligen hade gjort när typ alla andra blivit klara med sina arbeten, haha men det löser sej det brukar det alltid göra för oss =) och så fick vi dansa afrikansk dans idag med, hahaha herregud vad jag skrattade det var jätte roigt och typ kolla på alla lärare som försökte vara jätte seriösa osånt haha..
Sedan hade jag typ tjejkväll här hemma med evelina, felicia, sanna, lisa och viktoria och det var jätte mys att bara vara hemma och snacka o sånt inte typ dra runt o så som vi brukar. Det var jätte mysigt ni är underbara allihopa <3

och sedan hände det en lite tråkig grej med och jag är lite nervös inför imorgon med men det ordnar sej säkert och anna jag älskar dig, du betyder verkligen mycket för mig hoppas du förstår det älskling! <3
Men i morgon ska jag upp tidigt för att kolla på annas konfirmation och jag hoppas att det blir mys sen på kvällen också =) det tror jag faktiskt att det kommer att bli!!

Sedan en grej jag fattar inte hur man tar bort inlägg! allt blir ju typ damp bara. 

Try to live your own life and do your own things!

Tråkdag

Hejhej jag har haft en tråkdag idag =/
Jag har typ bara pluggat idag, fast det var ganska såft i skolan idag hände inte så mkt liksom, allt var lugnt och så.. och så fick jag veta en hemlighet (a) haha jag ÄLSKAR hemligheter just för att dom är hemliga och inte alla vet om dom det får en att känna sig speciell att just jag vet liksom ni fattar lr? haha 
Sedan påvägen hem så kom min bror ikapp mig när jag gick med evelina och så såg han att jag hade hans tröja på mig =/ han blev inte jätte glad.. fan haha han märker alltid när jag snor grejer från honom =P haha men jag skulle endå in på ica för att köpa plugg godis så jag sa att jag skulle köpa lite gott till honom med för att åtgärda att jag hade snott hans tröja =D haha

Sen idag har jag som sagt pluggat har gjort klart ett hemkunskaps arbete om frukter =P det var lite jobbigt men jag klarade det med liiite hjälp från mamma. och så har jag gjort engelska läxan med weei för mig första engelsa läxan jag gör detta året och det är maj haha lyckat inte konstigt att hon hotar med att sänka mig =) aja nu är denna läxan gjord iaf det måste jag ju få cred för=P 

See ya loosers !


Varför låtsas vara ledsen och förstående när man överhuvudtaget inte bryr sig?

Test

<table width=350 align=center border=0 cellspacing=0 cellpadding=2><tr><td bgcolor="#F0FFF0" align=center><font face="Georgia, Times New Roman, Times, serif" style='color:black; font-size: 14pt;'><b>You Are 16 Years Old</b></font></td></tr><tr><td bgcolor="#F8FFF8"><center><img src="http://images.blogthings.com/whatagequiz/cake.jpg" height="100" width="100"></center><font color="#000000">
Under 12: You are a kid at heart. You still have an optimistic life view - and you look at the world with awe.

13-19: You are a teenager at heart. You question authority and are still trying to find your place in this world.

20-29: You are a twentysomething at heart. You feel excited about what's to come... love, work, and new experiences.

30-39: You are a thirtysomething at heart. You've had a taste of success and true love, but you want more!

40+: You are a mature adult. You've been through most of the ups and downs of life already. Now you get to sit back and relax.</font></td></tr></table><div align="center"><a href="http://blogthings.com/whatagequiz/">What Age Do You Act?</a></div>

Joo, men det här verkar ju stämma ganska bra jag är ju 15 och enligt det här är jag 16 i mitt hjärta, jag har ju alltid varit mogen för min ålder ;) haha ne jag är faktiskt ganska barnslig men ibland kommer mina seriösa sidor fram också haha :D

Soo long ;)


Helg =)

Hej jag heter Malin och är sämst på att blogga!
Jaa det är jag men ja ska försöka skärpa mig och skriva mer regelbundet det har blivit massa stora mellanrum nu men ska försöka få ordning på det nu!

Helg igen, lika skönt varje gång =P, veckan har gått superfort men kanske inte så konstigt när man bara har varit i skolan i tre dagar=) Det har hänt lite sen sist men jag skiter i o skriva om Valborg för jaadu.. ne jag känner bara inte för det haha =P och så skulle d bli pinsamt också =) haha  

Ifredags hade jag fysikprov på morgonen och det kändes bra faktiskt, förvånadsvärt bra med tanke på hur mkt jag pluggade innan iaf =P.
Och i går hade jag konfirmation =) jag var inte alls nervös på morgonen och inte under genrepet heller men sedan när man såg de första människorna utanför kyrkan blev jag jätte nervös! Och då gick vi ner och skulle ta på oss kåporna och fixa lite innan, då blev jag super nervös verkligen och typ sprang runt o sa att jag skulle svimma och att jag typ börjar gråta och sånt haha=D och när jag blir nervös så börjar jag prata jätte mkt och jätte snabbt om allt möjligt typ haha . Men det var iaf jätte roligt under redovisningen och jag älskar ju när jag pratar och alla lyssnar på mig och alla verkligen alla kollar på mig haha I love it! så det gick jätte bra och efter själva grejen i kyrkan så åkte hela min släkt+evelina&anna hem till mig och alla sa att jag hade varit jätte duktig och så =D haha ne men d va mys så fick man ju presenter o sånt med=P
jag fick:
-Vin glas haha =P dom var jätte fina faktiskt
-Tro, hopp & kärlek halsband
-Örhängen som var som kors
-Örhängen som var som små ljusblåa blommor
-Guldarmband
-Pengar
-Blommor
Det var jätte mysigtmen det är ändå skönt att hela den här konfirmations grejen är över, Sen sov Helena över här det var jätte mysigt haha hur mkt choklad tårta har inte vi ätit typ hur mkt som helst igår som efterrätt och sen ännu mer innan vi gick o lade oss haha o sen i morse till frukost och efter gudstjänsten som mellanmål hahahaha TJOCKISAR <3 haha jaa det var ju nattvardsgudstjänst i morse och en gång när det var heelt knäpptyst typ fick jag ett skrattanfall haha liite pinsamt haha, och efter mamma: Var det du? haha jaa det var det men dom festa är väl vana vid att jag skrattar ganska mkt och vid ganska opassande tillfällen haha =P Eter kyrkan åkte vi hem och ajg och helena kollade på the perfec man den avr helt okej lite mysig tjejfilm så där liksom och efter det åkte jag och tränade jäte skönt faktiskt och efter det träffade jag anna <3 och vi fixade  SO grejen yees den är klar nu! Men vi hann med en hel del annat också bland annat vaniljglass med MASSOR av chokladsås haha jag är verkligen gaalen i choklad men vi hoppade studsmatta också och tog massa kort jag älskar verkligen den tjejen<3 Men nu ska jag kolla lite OC haha =P

Ta dagen som den kommer och tänk inte så mycket på vad som kunde vart

RSS 2.0